DET HÄR ÄR VI

Ute2120_edited.jpg
CSute2021.jpg

Vi är ett nyinflyttat bolag i Kittelfjäll, som tog sitt pick och pack från kusten för att dels leva drömmen i vår fantastiska fjällvärld och dels vara med och befolka och utveckla den.

Vårt huvudfokus och spetskompetens är främst i fordonsbranschen, inom vilken grundare Christian Saastamoinen, 32, varit verksam hela sitt vuxna liv. Efter en bred karriär hos såväl större som mindre bilföretag, som både bilvårdare, logistiker, däckomläggare, försäljare, märkes- och försäljningschef valde han till sist att testa  sina egna vingar som bil- och skoterhandlare. Efter några lyckosamma år efter kusten är det nu dags att ta nästa steg - i Kittelfjäll.

Sommaren och hösten 2020, mitt i brinnande pandemi, efter att under vintern 2019/2020 testat på lite skoterförsäljning i Kittelfjäll, tog Christian det slutliga beslutet att flytta både företag och privatliv till vårt lands vackraste dalgång - Vojmådalen, i Vilhelmina kommun. Vintern 2020/2021, som alltså var företagets första på plats, var lyckad och det såldes tillräckligt med snöskotrar för att lämna en god eftersmak.

Under våren, sommaren och hösten 2021 är upprustningen av den gamla sågverksfastigheten i Henriksfjäll (mitt emot Hotell Granen), där företaget idag är aktivt, i full gång, för att ha en full fungerande anläggning i det mest magiska läget för fordonsupplevelser utöver det vanliga.

Från anläggningen, som med dubbla in- och utfarter direkt från stora vägen, finns 360 graders panoramavy över fjällkedjan, gott om plats och svängrum för parkering även om Du kommer med lastbil och/eller släp samt helt enorma provkörningsmöjligheter för snöskoter, både på några av de allra finaste och bäst skötta skoterlederna och framförallt till ett av de största och mest outforskade friåkningsområdena, i direkt anslutning till vår anläggning.

Härifrån kommer vi, förutom skoterförsäljning, även att erbjuda möjligheten att hyra klassika "folkabussar" för Dig som vill dra iväg på campingäventyr, året runt. Vi kommer att ha en mix av både äldre och nya "camper vans", för att försöka tillmötesgå så många olika äventyrares behov som möjligt!

Mer info kommer komma löpande, så följ oss gärna på våra sociala medier, där vi ständigt uppdaterar Er med vad som händer hos oss.

Instagram: @bilkonsultkittelfjall

Facebook: BILKONSULT Kittelfjäll

  • Black Instagram Icon
  • Facebook Basic Black